- INFORMACIÓ -

 

La quarta jornada del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda s’ha celebrat aquest cap de setmana amb resultats positius per als equips del CVP Castelloner

PUBLICITAT

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la quarta jornada d’una nova edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories es jugaran els títols.

Després que l’any passat el CPV Castelloner obtinguera el títol a 4B Categoria enguany intentaran revalidar el títol en tercera categoria. El club castelloner compta amb dos equips en diferents categories, un juga en 3A i l’altre en 3B.

El triquet de Castelló, ha acollit la pasada i gelada vesprada de dissabte, 28 de gener, la partida d’escala i corda de l’equip de 3B CPV Castelloner format per Jesús, Edu i Carles, que després d’una apassionada partida de pilota, l’equip de Castelló s’ha imposat a l’equip de Moixent per 60-40 i continua al capdavant de la classificació.

Per altra banda, l’equip de 3A CPV Castelloner format per Javi, Pove i David va jugar el mateix dia i a la mateixa hora a Alberic i lluitant de valent va poder imposar-se a l’equip d’Alberic, guanyant per un contundent 20-60.

Recomanem que esteu atens a les pròximes partides, estem segurs que si aneu a veure una, repetireu. La modalitat Escala i Corda és molt espectacular i es juga en una pista rectangular amb una xarxa en el centre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà de tal forma que l’oponent no puga retornar-la correctament. La pilota pot tocar el sostre i les parets de la pista, la qual cosa afegeix una certa dificultat al joc.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací