- PUBLICITAT -

 

Un grup de Veïnes del barri de Califòrnia estan recollint des del 20 de gener signatures per exigir a l’Ajuntament de Castelló que torne el sentit del carrer La Sang a la seua configuració d’abans.

El que significa que la petició de signatura d’aquest document ja està en marxa al voltant de dues setmanes i el grup de Veïnes del barri de Califòrnia volen informar que mentre la gent continue sol·licitant-los els documents i acudint als llocs de signatura continuaran sumant a més gent, al mateix temps agrair a les més de 700 persones que ja han signat el document.

Cal recordar que aquest grup de Veïnes del barri de Califòrnia demanen a l’Ajuntament que actue immediatament per millorar la qualitat de vida de la comunitat invertint el sentit del carrer. Els peticionaris també demanen que els membres de la comunitat s’unisquen a ells per mostrar el seu suport al canvi.

PUBLICITAT

Segons els peticionaris, l’actual direcció del carrer s’ha convertit en un gran problema de trànsit, provocant congestió, perills per a vianants i conductors i impactes negatius sobre el medi ambient, l’economia i la salut pública.

Diversos negocis del poble s’han oferit a tindre documents per a signar i són:

Milar Gandia
Floristeria Elvira
La Pluma moda
Estètica i Perruqueria Maycka
Tintoreria Satorres
Forn (Sauco) Sant Vicent
Ferreteria La Clau

Grup de Veïnes del barri de Califòrnia

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. En este poble ens fan pegar més voltes que un tonto asta per anar a casa.Quina falta fea canviar tant de carrer de direcció?Perquè yo no vets ninguna millora

  2. Magradaria que fos com abans, per a creuar a laltra banda del poble sensei tindre que rodar un kilómetro per a amar al mateixa puesto, algu deuria de pensar en el Preu que te el combustible, y en este poble per a fer un recorregut de 30 metros ne Fas 800 y PUC demostraron.

Comments are closed.