- PUBLICITAT -

 

Hui dissabte continua la calor. Les temperatures nocturnes s’han mantingut tan altes com les últimes nits i al centre del dia és vora un poc més sol i, com que bufarà el vent del sud-oest (llebeig), al centre del dia farà més calor. A la Ribera, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor les màximes podran acostar-se o tocar els 30 graus.

Durant el cap de setmana continuarem sentint parlar d’Armand, però serà des de la distància per les pluges que estarà deixant a bona part del centre i de l’oest de la Península, on a més les temperatures ja marcaran valors prou més frescos, de tardor.

Per ací continuarem amb el pas d’alguns núvols que només de forma molt puntual i aïllada deixaran alguna gota. Els termòmetres continuaran marcant valors més propis de l’estiu que de la tardor, encara que demà dissabte baixaran un o dos graus tant les temperatures diürnes com les nocturnes.

PUBLICITAT

Pot ser que demà diumenge el cel quede més cobert de vesprada i durant la nit es registren plugims dèbils, però això no serà obstacle perquè les temperatures fins i tot puguen pujar encara un poc més. L’inici de l’última setmana d’octubre tampoc portarà novetats. L’ambient serà humit i calitjós, i les temperatures es mantindran altes.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -