- IFORMACIÓ -

 

Respecte al tancaments de bars, restaurants i cafeteries, cal aclarir que tenim una excepció que són aquells que fan enviament a domicili i la recollida en el local, aquests podran continuar prestant serveis d’enviament a domicili o recollida en el local.

PUBLICITAT

Aquests establiments per als quals no es regula la suspensió podran de manera voluntària plantejar el tancament a criteri dels seus titulars.

En aquells establiments que estiguen oberts hauran de complir les següents condicions:

a) Tindre informació visible sobre mesures d’higiene per a la població que acudisca a l’establiment.

b) Limitar l’accés de persones al recinte garantint sempre que hi haja una distància mínima de separació d’un metre i mig.

c) Limitar l’accés al recinte de persones que presenten simptomatologia respiratòria.

La Generalitat Valenciana ens han facilitat cartells amb indicacions per a tindre a un lloc visible del vostre establiment.

cartell II covid-19
cartell_ccovid-19-3

També facilitem ací baix nota informativa de la Conselleria de Justícia

Guia d’informació útil per a la ciutadania – La Conselleria De Sanitat. GVA ha preparat un document amb consells per a evitar el contagi, mesures adoptades per a frenar-lo i altres recomanacions generals davant el #COVID19

hoja_informativa_ciudadania

Des del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana s’ha elaborat un decàleg de bones pràctiques per a afrontar l’emergència del coronavirus al comerç detallista.

Ací baix el podeu veure

2020-03-13 Coronavirus
- PUBLICITAT -