PUBLICITAT

 

El confinament a casa, excepte les excepcions per totes i tots conegudes a conseqüència de la propagació del coronavirus, porta alguns danys col·laterals que a ningú se li escapen. Entre ells, el sedentarisme, sobretot, per a aquells que estan acostumats a caminar, fer esport o acudir a centres especials de manteniment físic.

Davant aquesta situació, l’especialista en Pilates Ana Espí Momparler ofereix a totes les castelloneres i castelloners mitjançant vídeos, recomanacions bàsiques per a combatre la immobilitat durant aquests dies a casa.

Ací baix teniu uns vídeos:

Classe per a iniciar-te al Pilates, pensada especialment per a la gent que vol començar a conéixer el pilates, gent que ja ha fet alguna classe i està començant.

PUBLICITAT

Sessió 30 minuts des de casa, una classe pensada especialment per als nostres clients, perquè estem a casa i no podem eixir al carrer.

 

Este tipus de classe està pensat per als nostres socis de l’estudi de pilates, perquè des de casa estem connectats tots, per a fer pilates, per animar-nos i per animar a tots.

Si en algun exercici no et veus còmode amb el moviment, deixa’l, pensa que no és el mateix quan estem fent les classes al gimnàs.

Importantíssim, respira profundament, sent com l’aire entra als teus pulmons, manté les connexions per a eixa necessària estabilitat en fer l’exercici…
Pensa bé abans de moure’t, estàs activada, connectada.

Ànim amics del pilates i a gaudir de la segona classe.

Classe nivell intermedi de pilates terra. Aquesta tercera és per moure’t d’una manera més fluida.

Un dia més fem classe des de casa, per a vosaltres, perquè voleu seguir-me i mantindre-vos en forma Ja saps!, si cada dia fas pilates el teu cos anirà canviant a millor. Com deia Joseph Pilates.

Eres tan jove o tan vell com t’assentes. Si la teua esquena està rígida amb trenta anys, eres vell, si aconsegueixes que siga mòbil i flexible als seixanta, et sentiràs jove.

Des de casa continuem fent pilates, compartisc les meues classes per si vos abelleix moure-vos i estirar-se un poc.

Ana Espi Momparler

- PUBLICITAT -