PUBLICITAT

 

La Biblioteca Pública Municipal ‘Joan Fuster’ et connecta amb la Xarxa de Lectura Pública Valenciana que disposa de la plataforma de préstecs de llibres electrònics eBiblio. Una aplicació que et permet sol·licitar el préstec de llibres electrònics, revistes, audiollibres… que et permetran gaudir de la lectura en ebooks amb connexió wifi, tauletes, mòbils i ordinadors.

Per a fer servir la plataforma només has d’accedir com a lector registrat. Si no estàs registrat encara, envia un correu sol·licitant-ho amb les dades que apareixen en el teu carnet de lector (nom, cognoms, número de lector, número de DNI i e-mail) a biblioteca@villanuevadecastellon.es.

Les persones que no disposen de carnet de la biblioteca podran tindre un carnet provisional per accedir a E-biblio. Contacteu amb la biblioteca per correu electrònic, i indiqueu les vostres dades: nom, cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon i domicili.

Per a qualsevol dubte podeu consultar telefònicament amb la biblioteca de dilluns a divendres de 10 a 13 h al telèfon 962 451 433

Gaudeix de la lectura, amb la Biblioteca Pública.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -