- PUBLICITAT -

 

Conferència de fi de temporada de la Fundació: Isidre Crespo ens parla de la música en els sermons de sant Vicent Ferrer

Sant Vicent Ferrer

El pròxim divendres 30 de juny esteu convidats a la conferència de clausura de temporada del Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació. Isidre Crespo ens parlarà sobre La música en els sermons de sant Vicent Ferrer, un aspecte dels sermonaris del sant valencià que ha estudiat profundament  i que ningú ha tractat fins a l’actualitat.

Isidre Crespo Redondo va nàixer en 1943 en un poble de Valladolid, va fer els estudis universitaris a València: llicenciatures en Ciències de l’Educació i en Filologia Catalana.

Isidre Crespo Redondo

Ha sigut professor de València durant trenta anys, alhora que dirigia cursos de reciclatge del professorat i coordinava l’edició de llibres de text.

PUBLICITAT

És un gran coneixedor de l’obra de Joan Fuster, i això ha quedat plasmat en l’edició de diverses publicacions: Raons i paraules (antologia,1999),  Aforismes, De viva veu: entrevistes (2003 i 2022) i alguns articles. Des de fa alguns anys es dedica a investigar la presència de la música en la literatura catalana, cosa que el va portar a rellegir els sermons vicentins des d’esta perspectiva inèdita.

Vos esperem al segon pis de l’Obrera de Castelló a les 19.30 h de l’últim divendres de juny.

- PUBLICITAT -