- PUBLICITAT -

 

El dia 30 d’octubre de 2020 es reprenen les conferències que organitza el Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació. En esta ocasió reflexionem al voltant de figures i fets que creiem que han sigut significatius per a la vida social i cultural del poble.

Entre ells, considerem que encara no s’ha ressaltat suficientment la importància d’una figura com la de Patrícia Constant, «la Patri».

PUBLICITAT

Independentment de si realment va ser, o no, la primera dona trans de l’Estat, analitzem la incidència que va poder tindre a mitjan anys 70 en les concepcions sobre el sexe i el gènere en un poble de 7.000 habitants de la Ribera i fins a quin punt el seu gest pioner obrí un clevill que es pot resseguir fins a les vides trans i LGTBIQ del món rural en l’actualitat.

En la conferència intervindran Marta Grimaltos, Leo Giménez i Josep Artés.

Vos esperem al teatre Ideal de Castelló a les 19.30 h del darrer divendres d’octubre. L’aforament és limitat i caldrà ajustar-se a les normes sanitàries vigents. L’acte serà enregistrat i es podrà vore en diferit a través de la plataforma Youtube.

 

La Fundació – Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló

- PUBLICITAT -