- PUBLICITAT -

Pròxima xarrada de La Fundació

CN | Aida

El pròxim divendres 31 de maig, el Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació organitza una conferència a càrrec del filòsof, assagista i poeta Antoni Defez. L’esdeveniment tindrà lloc a les 19.30 h al segon pis de l’Obrera de Castelló (Ribera Alta) i està obert a tots els interessats en la filosofia i la història.

Antoni Defez, doctor en Filosofia per la Universitat de València i professor titular de la

Antoni Defez

Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, oferirà una ponència titulada “Els anys vint de fa cent anys”. En aquesta xerrada, Defez explorarà les respostes que diversos filòsofs influents de la dècada dels anys vint del segle passat, com Wittgenstein, Heidegger i Ortega y Gasset, van proposar als reptes d’una nova forma de vida i la crisi de sentit de l’existència humana que marcà l’inici del segle XX.

La conferència buscarà també establir una connexió entre els posicionaments d’aquests pensadors i els reptes que enfrontem en l’actualitat. Antoni Defez plantejarà preguntes com: “Tindrien els seus posicionaments algun interès per a nosaltres? Ens poden il·luminar d’alguna manera en aquests nostres anys vint?”.

PUBLICITAT

Antoni Defez i Martín (València, 1958) compta amb una destacada trajectòria acadèmica. Ha treballat com a professor associat en les universitats d’Alacant i de València, i des de 1994 és professor titular de Filosofia a la Universitat de Girona. La seua tesi doctoral, defensada a la Universitat de València el 1990, va abordar el tema “Wittgenstein i el problema del coneixement: Una exposició crítica“.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per escoltar les perspectives d’un destacat filòsof sobre un període històric clau i reflexionar sobre les implicacions per a la nostra època actual. No us ho perdeu! Castelló Notícies vos recomana anar al segon pis de l’Obrera de Castelló, divendres 31 de maig a les 19.30 h.  

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací