- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

Les condicions meteorològiques del cap de setmana presenten una dinàmica canviant, segons les previsions.

Hui dissabte, s’espera un començament amb un ambient més fresc amb la desaparició dels núvols en les primeres hores del matí. No obstant això, al llarg del dia, les temperatures tendiran a pujar un parell de graus, tot i que s’anticipen intervals de núvols més abundants durant la matinada que a la vesprada.

PUBLICITAT

De cara a demà diumenge, es preveu que les condicions meteorològiques mantinguen les mateixes característiques que el dissabte. Això significa que continuarà sent un dia amb intervals de núvols més importants durant el matí que durant la tarda.

Tanmateix, cal estar preparats per als canvis que podrien venir els pròxims dies. Dilluns s’espera una pressió atmosfèrica que podria derivar en un dia passat per aigua a bona part del País Valencià. No obstant això, dimarts es preveu l’arribada del mestral, un vent que podria modificar significativament les condicions meteorològiques.

Davant d’aquest panorama, es recomana estar atent als pronòstics i preparar-se adequadament per a les eventualitats climàtiques que puguen sorgir.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací