- PUBLICITAT -

 

El concurs consisteix en la creació i disseny de la imatge identificativa de “Castelló Jove”, amb la finalitat d’utilitzar-lo com a perfil identificatiu en les Xarxes Socials, per a les accions, activitats i/o projectes que puguen sorgir des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castelló.

D’aquesta manera, el logotip podrà incloure la visió dels joves sent una senya d’identitat per a tot aquest col·lectiu del municipi.

La recent estrenada Àrea de Joventut necessita una imatge pròpia, una imatge on tots els joves de Castelló es puguen sentir representats.

PUBLICITAT

Així, La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, fa aquest concurs obert per a l’encàrrec de la realització de la imatge del logotip de “Castelló Jove”. Es seleccionarà a un/a jove entre 16 i 35 anys que realitzarà la imatge de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castelló amb el nom de «Castelló Jove».

El concurs està dotat amb un premi de 300 euros. La imatge premiada passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Castelló qui podrà modificar el disseny per adaptar-lo a les activitats que es dissenyen al voltant de l’àrea de joventut.

Les propostes presentades seran originals i inèdites, amb tota llibertat tècnica sempre que la seua reproducció no plantege dificultat, tenint en compte el nom escollit per al departament de joventut “Castelló jove” i deurà recordar a la resta

d’imatges pròpies de l’Ajuntament. Algunes d’aquestes son:

- PUBLICITAT -