- PUBLICITAT -

 

Encara no t’has enterat? Tenim un concurs per a crear la imatge de Castelló Jove!

Si vols participar, estàs a temps! El termini per a presentar les propostes és fins el 28 de febrer.

Recorda que el concurs consisteix en la creació i disseny de la imatge identificativa de “Castelló Jove”, amb la finalitat d’utilitzar-lo com a perfil identificatiu en les Xarxes Socials, per a les accions, activitats i/o projectes que puguen sorgir des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castelló.

D’aquesta manera, el logotip podrà incloure la visió de la joventut, sent una senya d’identitat per a tot aquest col·lectiu del municipi.

La recent estrenada Àrea de Joventut necessita una imatge pròpia, una imatge on tots els i les joves de Castelló es puguen sentir representats.

PUBLICITAT

Així, La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, fa aquest concurs obert per a l’encàrrec de la realització de la imatge del logotip de “Castelló Jove” i es seleccionarà a un/a jove entre 16 i 35 anys que realitzarà dita imatge amb el nom de «Castelló Jove».

El concurs està dotat amb un premi de 300 euros. La imatge premiada passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Castelló qui podrà modificar el disseny per adaptar-lo a les activitats que es dissenyen al voltant de l’àrea de joventut.

Les propostes presentades seran originals i inèdites, amb tota llibertat tècnica sempre que la seua reproducció no plantege dificultat, tenint en compte el nom escollit per al departament de joventut “Castelló jove” i deurà recordar a la resta d’imatges pròpies de l’Ajuntament. Algunes d’aquestes son:

Els projectes hauran d’enviar-se com a data límit el 28 de febrer de 2021.

Consulta les bases ací.

- PUBLICITAT -