- PUBLICITAT -

CN | Foto Fòrum Castelló

Castebrota i Foto Fòrum Castelló, llancen en conjunt el concurs de fotografia “Què puc fer jo?” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló. El concurs està orientat principalment a xiquets i adolescents i la temàtica parla sobre el que podem fer nosaltres en el nostre dia a dia per a contribuir a la millora del medi ambient.

Els participants hauran de fer fotos que mostren xicotets gestos que contribuïsquen a la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient. Donar una segona vida a objectes abans de tirar-los al fem, consum responsable de recursos, el respecte al medi ambient, tot pot ser vist des d’una manera creativa per a inspirar a aquells que vegen les fotos.

PUBLICITAT

Amb les fotos rebudes farem una exposició que servirà per a inaugurar el festival Castelló Foto Fest “llum verda” un festival de fotografia amb un compromís mediambiental que busca la integració entre les associacions de Castelló. Durant la inauguració la gent que acudisca podrà votar les seues fotos favorites. El guanyador o la guanyadora d’aquesta votació s’emportarà de premi una cistella de productes cortesia de Fruiteria Navalón i la matrícula gratuïta en el curs d’iniciació a la fotografia de foto fòrum Castelló, que és dura a terme a principis de 2024.

Aquest concurs busca inspirar a la joventut a prendre mesures en favor del medi ambient i a través de la creativitat fotogràfica, destacar com els xicotets actes poden tindre un gran impacte en el nostre planeta.

Pots enviar les teues fotografies a fotoforumcastello@gmail.com fins al 19 de novembre, no oblides consultar les bases, que pots descarregar en aquesta mateixa notícia.

BASES concurs que puc fer
- PUBLICITAT -