INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

L’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Cultura ha convocat un concurs per a la realització de la imatge de lAuela Pinta’.

Bases concurs de creació de la imatge de l’’Auela Pinta’.

Diuen que dalt el turó del Castellet, amagada en una cova viu l’auela Pinta. Una dona bruta i despentinada que de tant en tant baixa al poble de Castelló per endur-se als xiquets i xiquetes malcreguts i descarats que no fan cas ni a son pare ni a sa mare. Ningú ha vist mai aquesta dona, de la que sabem que va despentinada perquè no té una pinta per aclarir els cabells. I encara que molt es parla, ningú coneix exactament el lloc on es troba la cova que li serveix de refugi, i on amaga els xiquets i xiquetes que aconsegueix emportar-se de les seues llars per túnels i camins desconeguts que uneixen el turó del Castellet amb el poble de Castelló.

Extracte de les bases de la convocatòria per a la realització de la imatge de l’auela pinta.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vva. de Castellón, fa un concurs obert per a l’encàrrec d’un treball consistent en la realització de la imatge de l’auela Pinta.

El concurs està dotat amb un premi de 500 euros. La imatge premiada passarà a ser propietat de l’ajuntament de Vva. De Castellón qui podrà modificar el disseny per adaptar-lo a les activitats lúdiques i didàctiques que dissenye al voltant de la llegenda de l’auela pinta.

Les propostes presentades seran originals i inèdites, amb tota llibertat tècnica sempre que la seua reproducció no plantege dificultat.

PUBLICITAT

Els projectes hauran d’enviar-se com a data límit el 30 de setembre de 2020.

El Castellet

Font: – Regidoria de Cultura (biblioteca, arxiu)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací