- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim dissabte, 22 de juny de 2024, a les 19.00 hores, l’Auditori Rex acollirà un esdeveniment musical extraordinari amb el Concert del Trio Sibil·la. Aquest concert promet oferir una experiència sonora inoblidable amb la combinació de tres talents excepcionals: Mariluz Martínez (soprano), Mack Sawyer (piano) i Salvador Francés (clarinet).

Un Viatge Musical

El concert oferirà un viatge sonor per la música de cambra, combinant piano, clarinet i veu. Aquest format destaca per la seua capacitat d’explorar les emocions i la tècnica musical a través de la creativitat de compositors de diverses èpoques. Els assistents podran gaudir de la rica història i evolució de la música clàssica, tot presentat per artistes de renom internacional.

Un programa divers i apassionant

El concert es dividirà en dues parts, oferint una selecció de peces que abasten des del classicisme fins al segle XXI:

Primera Part:

PUBLICITAT

Louis Spohr: Sechs Deutsche Lieder, Op. 103

Sei still mein Herz (Carl B. v. Schweitzer)
Zwiegesang (Robert Reinick)
Wiegenlied (Hoffmann von Fallersleben)
Wach auf (Anònim)

Gustav Mahler: Das Himmlische Leben (Poesia: Des Knaben Wunderhorn, anònim)

Segona Part:

Lluís Guerra Recas: Verbum Sybillae (Poesia: Lluís Guerra)

Exaudi
Intellegite
Fiat Solutio

Franz Schubert: Der Hirst auf dem Felsen D.965 (Poesia: Willhelm Müller i Wilhelmina von Chézy)

Els Artistes

Salvador, Mariluz i Mack

Mariluz Martínez Farias (Soprano): Llicenciada en Arts i Intèrpret Superior en Música per la Universitat de Xile, i Doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. Ha actuat en sales de concert de tot el món, incloent el Palau de la Música Catalana i el Teatro Real de Madrid, col·laborant amb directors i pianistes de prestigi mundial.

Mack Sawyer (Piano): Graduat de l’Escola de Música de la Universitat de Baylor, ha continuat la seua formació a Viena i ha treballat en importants òperes europees, incloent l’Òpera Estatal de Viena. Ha col·laborat amb figures com Montserrat Caballé i Plácido Domingo, i ha estat convidat a nombrosos festivals musicals internacionals.

Salvador Francés Aparicio (Clarinet): Nascut a Castelló, va iniciar els seus estudis a l’escola de música “LA LIRA” i va continuar al Conservatori Superior de Música del Liceu. Actualment, és primer clarinet de l’Orquestra Universitat de Barcelona i de l’Orquestra Simfònica del Vallès, i professor de clarinet a diverses escoles de música. Ha actuat en importants auditoris en l’àmbit internacional.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací