- PUBLICITAT -

Dissabte 2 de juny, 19.30 h al Teatre Ideal.

Si bé és cert que Toti Soler és conegut pel gran públic en gran part per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les seves col·laboracions amb grans cantautors dels Països Catalans (on destaca per sobre de totes el seu periple de 24 anys amb Ovidi Montllor), no és menys cert que la major part de la seva creació musical estrictament guitarrística roman desconeguda o només està a l’abast dels seus seguidors més fidels i melòmans. TOTI SOLER “MÉS DE 50 ANYS” dóna a conèixer més i millor la seva inestimable obra: tan mediterrània, tan contemporània, tan universal.

Acompanyat del seu Trio (Marc Prat -contrabaix/baix- i Arnau Figueres -percussió-) ens mostra la faceta més prolífica de la seva música que molts han batejat com Guitarra Catalana: una denominació del seu estil caracteritzat per una fusió única de diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.-. Un captivador recorregut pel seu exquisit univers de guitarra i cançó a través dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició amb la seua forma personal sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes.

PUBLICITAT
Cartell

Entrada: 5 €.

Podeu adquirir les vostres entrades a la Biblioteca Pública Municipal “Joan Fuster” en horari de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 h a 20.30 h o bé a taquilla el mateix dia del concert.

- PUBLICITAT -