- PUBLICITAT -

 

Des de la SM Lira Castellonera us convidem al tradicional Concert del Soci que se celebrarà el proper diumenge 23 de febrer a les 19:00 h a l’Auditori Municipal Rex del nostre poble.

El concert té un títol molt suggeridor: D’Oriola a la Manxa, perquè s’interpretarà dues obres en homenatge al poeta Miguel Hernández, ja que fa 110 anys del seu naixement les quals són Un deber de Amor de Vicente Ortiz Gimeno (compositor valencià de La Vall d’Uixó) i Rapsodia Hernandiana de Santiago Quinto Serna. I referent a la Manxa, s’interpretarà el Quixot de Ferrer Ferran, amb la veu narradora d’Eduardo Benetó Bolinches.

Al final de la primera part gaudirem del nostre pianista solista Héctor Francés Eguílaz que ens delitarà amb el «Concert núm. 2 per a Banda i Piano Hommages, d’Edgward Gregson. I tota aquesta actuació estarà dirigida per la nostra Directora Titular Beatriz Fernández Aucejo.

En aquest Concert del Soci rebran l’homenatge els socis honorífics, per la seua col·laboració altruista a la Societat durant molt de temps, i aquest any són:

Vicente Albero Francés
Rafael Soro Catalá
Faustino Vidal Candel

PUBLICITAT

Socis honorífics 2019

Podeu adquirir les entrades al Local del Musical de dilluns a divendres de 18:00 h fins a les 20:00 h i també el mateix dia en taquilla. Donatiu Socis: 3 euros. Donatiu No Socis: 5 euros.

Esperem la vostra assistència per a gaudir d’aquest Concert de la Lira Castellonera.

Fotos: Concert del Soci 2019 – Joanjo Puertos

SM Lira Castellonera

- PUBLICITAT -