- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge 24 de juliol de 2022, a l’auditori Municipal Rex, la jove castellonera de 17 anys Marta Encarnación al violí, acompanya per Luís Giner al piano ens van fer gaudir d’un excepcional concert anomenat «Retalls Sonors d’un Somni».

Marta i Luís ens van oferir peces entre altres, d’Arcangelo Corelli, Johann Sebastian Bach o Niccolò Paganini (1782-1840).

PUBLICITAT

Marta Encarnación ha rebut una beca per realitzar els seus estudis a Manhattan School of Music de Nova York, considerada la millor escola de música del món.

En aquest vídeo podeu escoltar un tastet del concert i declaracions de Luís Giner pianista, Rosa Pla, la seua mestra i Marta Encarnación violinista.

En el vídeo Marta ens demanà el nostre suport per realitzar els seus estudis a Manhattan School of Music de Nueva York, la castellonera és la persona que organitza aquesta recaptació de fons mitjançant la plataforma gofundme.com amb la finalitat de poder realitzar els seus estudis a Manhattan School of Music de Nueva York.

Marta demana de tot cor i amb fervor i entusiasme l’ajuda per sol·licitar i obtenir màxima difusió perquè el meu missatge arribe lluny i Castelló Notícies està al seu costat per difondre el seu missatge que ací baix expliquem.

Soc Marta Encarnación Garrido i tinc 17 anys.

Abans de tot, vull comunicar amb gran alegria, que he sigut admesa com a alumna a la Manhattan School of Music de Nova York, una de les escoles amb més alt prestigi del món, després d’una llarga fase de preselecció mitjançant enregistraments, juntament amb el meu benvolgudíssim pianista Luis Giner a qui agraïsc tot el seu treball i esforç durant aquest llarg procés d’aprenentatge.

I abans de res, m’agradaria agrair i considerar el suport rebut per part de les meues professores, Rosa Pla Martínez i Anabel García del Castillo pel seu càlid i ferm empenyiment al llarg d’aquesta trajectòria musical, i també de tots aquells professors i músics que m’han impulsat i ajudat a formar-me per a portar en el meu cor tan grans aspiracions.

L’escola Newyorkina em beca amb 27000$ (uns 24.500€), la qual cosa no arriba a satisfer la meitat de la quantitat requerida, i quantitat de la qual la meua família no pot sufragar des dels seus fons.

És per això que iniciaré una campanya per a sol·licitar ajudes de tota mena, siguen des de diferents Institucions o fundacions, per a aconseguir els diners que necessite.

Vídeo complet del concert «Retalls Sonors d’un Somni»

Pique damunt de les imatges per anar als àlbums de fotos:

| GALERIA | Concert Retalls Sonors d’un Somni – Marta Encarnación

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -