- PUBLICITAT -

 

El Cor Madrigal de Benifaió va celebrar el dissabte 18 de setembre de 2021 un concert amb acompanyament musical i sota la batuta del seu director, Candi Escrivà, el lloc escollit va ser l’auditori Municipal Rex de Castelló.

Com podeu veure en el programa el repertori elegit va ser molt espiritual, cal destacar la missa en re major op. 86, l’obra és tot un sentiment popular, espontani i directe, molt connectat amb la música cantada a les esglésies, aquesta obra va ser el resultat d’una sol·licitud de l’arquitecte Josef Hlávka, que desitjava una peça religiosa per a inaugurar una capella que havia construït al seu castell de Luzany. Fidel a aquest propòsit, Dvorák va fer una partitura molt modesta, per a quatre solistes, cor i orgue.

PUBLICITAT

El Cor Madrigal de Benifaió és un exemple de com la música i el treball en equip transforma la manera de veure la vida, ajudant, no sols als qui participen en ella, sinó també als que gaudim escoltant-la. Amb gran varietat d’edats entre els seus membres, a portant cadascun les seues millors qualitats, tant musicals com personals.

El Cor va ser creat en 1986, és un cor mixt que té un repertori molt extens, que va des de la música del Renaixement fins a la contemporània, passant pel repertori tradicional, popular i espiritual. Inclou peces de caràcter sacre i profà, tan a cappella com amb acompanyament instrumental, com és el cas de concert que ens oferira el dissabte 18.

Concert del Cor Madrigal a Castelló - setembre 2021Com és habitual, ací baix us deixem un àlbum de les fotos realitzades, esperem que us agraden!!!

Vídeo d’un trosset del concert

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací