INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El pròxim diumenge 23 d’agost de 2020 a les 22.00 h, a la placa de l’Ajuntament de Castelló, concert projectat.

Homenatge a la MÚSICA FESTERA
a la MÚSICA de JEF PENDERS

Imàtgens del Concert de Festes 2019 – fotos Joanjo Puertos
Moments de la gravació del concert, auditori Rex

Projecció en primícia del CONCERT gravat per la Banda Simfònica Lira Castellonera en homenatge a la MÚSICA FESTERA i a la MÚSICA de JEF PENDERS. D’esta manera la Societat Musical Lira Castellonera ret l’homenatge anual a la MÚSICA FESTERA, especialment en les circumstàncies excepcionals dels darrers mesos, en què s’han suprimit els actes festius.

Moments de la gravació del concert, auditori Rex

PUBLICITAT

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

- PUBLICITAT -