- PUBLICITAT -

 

La Banda Simfònica Lira Castellonera portarà la música a Castelló amb un Concert Extraordinari que tindrà lloc hui diumenge, 12 de febrer, a les 18.30 h, a l’Auditori Rex.

Aquest esdeveniment musical serà una oportunitat única per veure dirigir per última vegada a la seua directora Beatriz Fernández Aucejo, i escoltar sota la seua batuta a la Banda Simfònica Lira Castellonera.

Aquells que no puguen assistir presencialment al concert, poden seguir-lo en directe a través de la plataforma de Youtube o clicant al play, ací baix.

No us perdeu aquesta oportunitat de veure a la nostra directora Beatriz Fernández Aucejo, persona que ja forma part de la història musical de Castelló.

Notícia anterior amb el programa:

El diumenge, 12 de febrer als 18.30 h, tindrà lloc el Concert Extraordinari de la Banda Simfònica Lira Castellonera a l’Auditori Municipal Rex de Castelló. No et perdes aquesta oportunitat de gaudir d’una vesprada de música!

Beatriz Fernández Aucejo – Corpus Banda Simfònica ‘Lira Castellonera’ – any 2019

En aquest concert diem adeu a la nostra Directora, Beatriz Fernández Aucejo que ha estat amb nosaltres des de febrer del 2015.

Han passat uns anys i hem tingut la sort de gaudir del saber fer de la nostra mestra, de la seua simpatia, de la seua humilitat, de la seua…, però ella ha de volar més alt i ens ha de deixar.

Serà un concert molt emotiu, per ser extraordinari i per les obres que s’interpretaran.

Programa:

Pasdoble Las arenas de Manuel Morales, el qual és especial perquè va ser el primer pasdoble que va dirigir Bea i la primera vegada que s’escoltava a aquest Auditori

Simfonia Nº 2 de Barnes Chance, simfonia especial per a la Lira, ja que va ser l’obra elegida pel Mestre Nicanor Sanz i amb la qual vam guanyar el 1r premi en la Secció Especial B del Certamen de Bandes de València a l’any 1985.

Homenatge a Joaquín Sorolla d’Adam Ferrero, obra especial perquè el seu magnífic compositor valencià ens ha deixat fa uns mesos i a més aquest any se celebra el centenari de la mort del també magnífic pintor Joaquin Sorolla.

Pasdoble Roberto Forés de Ferrer Ferran, en aquest cas especial perquè la Banda Simfònica va fer una interpretació molt bona al Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València” l’any 2019.

Podeu recollir les entrades al local de la musical el dimecres 8 i el dijous 9 de febrer en horari de 17:00 a 19:30 h o el mateix dia a la taquilla de l’Auditori. Donatiu 3 euros. Concert inclòs en l’abonament.

Us esperem per fer-li un bon comiat a la nostra Directora i pensem que gaudireu molt. Moltes gràcies.

- PUBLICITAT -