- PUBLICITAT -

Els joves músics, acompanyats de familiars emocionats, omplin la plaça del País Valencià amb la seua música en una jornada memorable per a la col·lectiu castelloner

CN | Aida | Fotos galeria de Joanjo Puertos i Valerià Benetó

El passat dissabte 9 de març, la plaça del País Valencià es va transformar en un escenari vibrant d’alegria i emoció amb la participació dels ‘Nostres Melòdics’ de l’Escola de Música ‘La Lira’. A les 11.30 hores, els joves músics, amb edats compreses entre els 5 i 7 anys, van oferir una actuació encantadora, dirigida pel professor David Catalan, que va captivar els cors del públic amb la seua passió per la música.

L’esdeveniment, en el marc del projecte ‘Castelló en Flor’, va reunir una gran assistència, destacant la presència entusiasta de pares, mares, iaios i iaies, que van omplir la plaça amb aplaudiments i suport als joves talents. A més, cal destacar la col·laboració de l’IES Vicente Gandia, representat per Eurelio Chorro, que va contribuir a fer possible aquesta experiència musical única.

PUBLICITAT

Malgrat les amenaces de pluja, el temps va ser clement amb els assistents, oferint un paronet just durant l’actuació dels ‘Nostres Melòdics’, permetent que la música i l’alegria inunden el cor de tots els presents. Així, aquest dissabte va ser una jornada inoblidable per als amants de la música i la cultura a Castelló, subratllant una vegada més el paper vital de l’Escola de Música ‘La Lira’ en la vida de la comunitat castellonera.

Enhorabona, David i Aureli.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos i Valerià Benetó

09032024-Nostres Melòdics - Escola de Música La Lira 2024_33

Per veure les fotos i baixar piqueu ací.


Vídeo, un tastet del concert

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací