- PUBLICITAT -

 

La Societat Musical Lira Castellonera organitza un any més el Concert d’Estiu, aquest és dura a terme el dissabte 9 de juliol de 2022 a les 20.00 h i el lloc elegit és l’Auditori Municipal Rex, aquest concert anirà de la mà de l’Orquestra Filibert Estrela i la Banda Sènior, ambdues agrupacions de la Societat Musical Lira Castellonera.

Per part de lOrquestra, s’interpretaran obres clàssiques i d’altres més contemporànies, que ens endinsaran en un estat emotiu i sensible, mitjançant el so dolç i melòdic produït per les vibracions de les cordes dels instruments dels músics, coordinats i dirigits pel seu director Pep Larrosa García.

Orquestra Filibert Estrela

Programa de l’Orquestra

PUBLICITAT

1.- Variacions sobre una cançó  massa coneguda ( Juan Luis Martínez)

  1. LATÍN AMERICAN ALBUM: (David E. Stone)

– El tordo
– El Mirlo
– El Gorrión
– El Ruiseñor
– La Tórtola
– Carmela
– Mambo

  1. – FLOP- EARED MULE (Andrew Dabczynski) 
Orquestra Filibert Estrela

La Banda Sènior, per la seua part, interpretarà un programa  que combina tradició i modernitat en el repertori de banda.

Amb “Tercio de Quites”, de Rafael Talens començarà l’actuació de la Banda Sènior en el seu concert d’estiu. Composat en 1994, es tracta d’uns pasdobles més coneguts del mestre de Cullera, dedicat a la Penya Taurina de Cullera que te el mateix nom.

Banda Sènior

A continuació, podrem escoltar l’arranjament per a banda de la Fantasía per a Clarinet sobre Motius de Lucrecia Borgia, de A. Romero amb un solista sènior molt especial, Toni Vallés Vidal.

Toni Vallés Vidal

El programa de la Banda Sènior inclou també l’obra Herndon Exaltation, de Robert Smith. Un bon exemple de l’actual repertori de banda del compositor nordamericà.

I l’actuació de la Banda Sènior amb la versió per a banda que Naohiro Iway va realitzar del conegut West Side Story de Leonard Bernstein. I tot açò coordinat i dirigit pel seu director ctor Gómez Monterde.

L’entrada és gratuïta, sols hi haurà una rifa on es sortejaran 3 vales de 25 euros per fer compres al Mercat Municipal, en els llocs habituals de dins, gràcies a l’Ajuntament i a la Regidoria del Mercat.

Queden totes i tots convidats a compartir aquest dia amb les dues agrupacions i gaudir d’una estoneta de música.

Els esperem

SM Lira Castellonera

- PUBLICITAT -