- PUBLICITAT -

Santa Cecília ressona amb la Banda Jove de la Lira Castellonera

CN | AidaAquest diumenge 19 de novembre, a les 12:00 h, l’Auditori Municipal Rex de Castelló acollirà un esdeveniment musical destacat amb el “Concert de Santa Cecília” a càrrec de la Banda Jove de la Lira Castellonera.

Concert a la plaça de la Mare de Déu de València – Banda Jove Lira Castellonera – juliol 2023

Amb la direcció del seu nou director, Víctor Gómez Monterde, la Banda Jove promet oferir una actuació envoltada de melodia i virtuosisme. Aquest concert no només celebra la patrona de la música, Santa Cecília, sinó que també serveix com a plataforma per a donar la benvinguda als nous membres que s’incorporen a les seues files.

Víctor Gómez Monterde

L’expectació creixent es veurà acompanyada pel trasllat de la Santa, que tindrà lloc a les 11.30 h, conduïda a l’Església de l’Assumpció per les famílies dels nous membres. Ací baix podeu veure el programa musical que oferiran i els noms dels nous talents de la Banda Jove que tots i totes seran solistes i protagonistes d’aquest concert.

Serà un diumenge de celebració musical i acolliment a nous talents, i tots els amants de la música estan convidats a participar en aquesta jornada especial.

Concert Santa Cecilia novembre de 2022

- PUBLICITAT -