- PUBLICITAT -

 

CONCERT DE CORPUS Dissabte 11 de juny de 2022

COR DE LA SOCIETAT MUSICAL LIRA CASTELLONERA “JOAN OLIVERT” I BANDA SIMFÒNICA LIRA CASTELLONERA

PUBLICITAT

DATA: 11 de juny
HORA: 20:00 h
LLOC: Auditori Municipal Rex de Castelló.

En aquest especial CONCERT DEL CORPUS,  es farà la presentació del Cor de la Societat Musical Lira Castellonera i s’oferirà la interpretació del Gloria de Vivaldi entre d’altres sorpreses.

Aquest cor ha estat dirigit per Sixto Franco Llopis i estarà acompanyat per la Banda Simfònica Lira Castellonera, i tots baix la batuta de la nostra directora Beatriz Fernández Aucejo.

Sixto Franco

Cal dir que El Gloria in excelsis Deo, comunament anomenat Gloria, és un text antic que data del segle II i forma part de la misa catòlica. Va ser una obra ignorada, inclús pels erudits barrocs. La primera vegada que es va interpretar va ser al 1939, a Siena.

És una peça molt bonica, exuberant i alegre amb el cor d’apertura i el solo de l’oboè i la trompeta, amb una música lenta i molt expressiva.

Concert de Corpus, El Rèquiem de Fauré – Auditori 2021

Les entrades podran adquirir-se a partir del dimecres 8 de juny i fins al divendres 10 als locals de la Societat, des de les 18:00 h fins a les 20:00 h. Donatiu socis: 3 euros. Donatiu no socis: 5 euros. També el mateix dissabte abans del concert.

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres i estar ahí sempre donant-nos el vostre suport i us esperem i pensem que gaudireu molt. Desitgem que passeu una bona estoneta amb nosaltres i que us fem sentir per moments d’allò més bé.

 

- PUBLICITAT -