- INFORMACIÓ -

 

Concert de Corpus, El Rèquiem de Fauré a càrrec de la Banda Simfònica Lira Castellonera, Veus Calermian i Músics i Amics de Castelló.

PUBLICITAT

Hui diumenge 6 de juny de 2021, a les 12.00 h a l’auditori municipal Rex de Castelló ha tingut lloc el tradicional concert de Corpus, en aquesta ocasió amb la participació de la Banda Simfònica Lira Castellonera, Veus Calermian i Músics i Amics de Castelló.

En aquest especial concert, la Banda Simfònica, en format reduït, ha acompanyat el grup Veus Calermian, músics i amics de la Societat que han interpretat de manera magistral el Rèquiem de G. Fauré.

Aquesta és una peça religiosa, una xicoteta joia de Fauré, un RÉQUIEM més bé pensat per als que ens quedem a la terra, patint la pèrdua de l’ésser perdut, que per al difunt.

El RÈQUIEM DE FAURÉ és la partitura més cèlebre de l’autor i una de les objectivament més boniques de tota la història de la música.

El nombrós públic assistent ha gaudit molt i ha passat una bona estoneta amb la Banda Simfònica Lira Castellonera, Veus Calermian i Músics i Amics de Castelló i ens han fet sentir en tot moment d’allò més bé.

Piqueu ací per veure l’àlbum complet de fotos!

Concert de Corpus, El Rèquiem de Fauré

- PUBLICITAT -