- PUBLICITAT -

 

La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera oferirà el Concert de Corpus a l’Auditori Municipal Rex de Castelló, sota la direcció de Beatriz Fernández Aucejo i dedicat al clarinet, amb la participació de Josep Fuster Martínez

CN | SM Lira Castellonera

El dissabte 15 de juliol, a les 20.00 h, l’Auditori Municipal Rex de Castelló acollirà el Concert de Corpus a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera. Sota la direcció de Beatriz Fernández Aucejo, aquest concert promet ser una oportunitat per arrodonir el final de curs i celebrar l’arribada de l’estiu amb música.

Beatriz Fernández Aucejo

El concert estarà dedicat al clarinet, i comptarà amb la participació del clarinet solista Josep Fuster Martínez, un músic castelloner reconegut i benvolgut tant en el context musical castelloner, com en el context nacional i internacional. La seua virtuositat en el clarinet esdevindrà el protagonista principal de la vetllada musical.

PUBLICITAT
Josep Fuster Martínez

La primera part del concert inclourà una introducció breu i lúdica de les obres que s’interpretaran, per a permetre al públic gaudir-ne més plenament. Entre les obres destaquen les composicions de Miguel Yuste, amb arranjaments de Juan Meseguer Llopis, que Fuster ha enregistrat al seu sisé disc de música virtuosa.

Concert de Corpus – any 2022

Per cloure el concert, es rememorarà una peça dels anys 70 en la qual Josep Fuster Martínez i Sixto Franco Llopis interpretaran un duet que ja van interpretar en un concert de la “PEÑA LA MADRILLA” al gener de l’any 1977. Aquesta serà una ocasió especial per a recordar i reviure moments musicals únics.

Bea i Sixto Franco en el concert de Corpus 2022

Les entrades tindran un donatiu de 3 euros i es podran adquirir a la taquilla el mateix dia del concert. La Societat Musical Lira Castellonera agraeix al públic la seua col·laboració constant i el seu suport incondicional a les seues activitats musicals.

Concert de Corpus – any 2022

Així doncs, us convidem a participar en aquest Concert de Corpus, una oportunitat per a gaudir de la música en un marc excepcional com l’Auditori Municipal Rex de Castelló. No us perdeu aquesta experiència musical única i gràcies per la vostra continuada col·laboració amb la Societat Musical Lira Castellonera.

- PUBLICITAT -