- PUBLICITAT -

 

La Societat Musical “Lira Castellonera” informa que celebrarem un concert especial en honor als èxits professionals de la nostra benvolguda directora Beatriz Fernández Aucejo. Aquest concert serà una oportunitat única per a mantenir i enfortir els vincles personals i musicals que van començar en 2015 i que han sigut una part fonamental de la nostra Societat.

Concert de Festes 2022 – Foto: Valerià Benetó

El concert tindrà lloc el diumenge 12 de febrer de 2023 a les 18.30 hores i servirà com comiat a la nostra volguda Bea, qui ha sigut una de les directores més valuoses i volgudes en la història de “La Lira”. Esperem que tots puguen unir-se a nosaltres en aquest moment emotiu i compartir en la celebració dels assoliments de la nostra directora.

PUBLICITAT

Des de “La Lira”, volem expressar el nostre agraïment públic a Beatriz per la seua entrega i treball durant tots aquests anys. La seua passió per la música i la seua dedicació a la Societat han sigut una força impulsora per a nosaltres i estem segurs que sempre serà present en la història de la nostra Societat.

Esperem veure a tots en el concert i compartir en aquest moment especial junts.

Societat Musical Lira Castellonera

- PUBLICITAT -