- PUBLICITAT -

 

Concert 9 d’Octubre de la Banda Simfònica Lira Castellonera amb ‘Folk a Banda’

El diumenge, 9 d’octubre de 2022, a les 19.30 h a l’Auditori Municipal Rex de Castelló la Banda Simfònica Lira Castellonera en concert i possible entrega de Distincions d’Honor en commemoració del 9 d’Octubre de l’Ajuntament de Castelló.

Si no pots estar, segueix-lo en directe mitjançant el canal de Youtube de la Societat Musical Lira Castellonera o ací baix clicant al play.

PUBLICITAT

En aquest concert la Societat Musical Lira Castellonera amb la seua Banda Simfònica interpretarà música composta a les nostres terres valencianes, sobretot, música contemporània basada en estampes i el folklore valencià.

Concert 9 d’Octubre 2020 – Fotos: Joanjo Puertos

En aquesta ocasió la Banda dirigida per la seua directora Beatriz Fernández Aucejo i acompanyada de María José Fernández, Jonatan Penalba i Christian Penalba interpretaran l’espectacle ‘Folk a Banda’.

Durant el concert en edicions anteriors l’Ajuntament de Castelló ha fet entrega de les Distincions d’Honor en commemoració del 9 d’Octubre, en 2021 van ser dos, la primera al mèrit personal i social pel treball i dedicació oferit a Castelló i la segona al mèrit empresarial i social, pel treball i dedicació realitzat per Castelló.

Des de CN recomanen tota la ciutadania a assistir i compartir una vesprada plena de bona música i desitgem que gaudisquen d’aquest espectacle i donem les gràcies a les institucions i col·lectius… per col·laborar amb nosaltres sempre donant-nos informació i suport.

Programa concert

- PUBLICITAT -