PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Veïnes i veïns som uns ciutadans del nostre poble que pensem que una casa d’apostes en el centre de la localitat i per on passen molts escolars i molta gent no és la millor ubicació.

Respectem la legalitat però apel·lem també a l’ètica i a l’educació en valors i no creiem que aquest tipus d’oci complisca aquests requisits.

Si així ho considereu, us esperem aquesta vesprada sobre les 17:45 h davant d’aquesta casa d’apostes per manifestar els nostres pesaments i inquietuds i llegir el següent manifest:

“Manifestem el nostre malestar i disconformitat amb el fet que s’haja obert una casa d’apostes a la Plaça de l’Església d’aquesta localitat. 

De tots són coneguts els perills i els perjudicis que aquests llocs comporten, que són un mal exemple per als xiquets i els joves, fomenten la ludopatia i comporten la ruïna de moltes famílies. No volem discutir la seua legalitat, però considerem que el centre del poble i en ple pas de molts escolars no és el millor lloc per a la instal·lació d’aquests negocis que només aporten beneficis als seus propietaris, i comporten un gran perjudici a la resta de la societat.

Per tot això demanem la seua clausura”.

Vindrà també la Televisió “A punt”.

Gràcies i si així penseu, acudiu a les 17.45 h, hui divendres 5 de juliol!

- PUBLICITAT -