- PUBLICITAT -

 

En els últims dies estan donant-se molts positius per la Covid-19 al nostre centre de salut. Hem de prevenir i evitar les conseqüències d’unes festes en les quals ens ajuntem amb la família i amics i evitar les reunions amb grups de gent que no tenim contacte sovint.

El centre de salut està treballant al límit i no podem sobrecarregar-lo per tal de poder iniciar les vacunacions amb tots els recursos necessaris.

Des de l’hospital Lluís Alcanyís també han informat a l’Ajuntament de Castelló que hem d’extremar les mesures de prevenció, fins ara tenien dos plantes habilitades per a l’atenció de pacients covid i en aquests moments s’està habilitant una tercera planta per a poder atendre totes les demandes i la UCI està treballant quasi al límit.

PUBLICITAT

Recordeu que l’ordre establerta per les autoritats prohibeix les reunions de més de 6 persones, queda restringida la mobilitat al territori València i el toc de queda és a partir de les 23.00 h excepte el 24 i el 31 de desembre que s’estableix a les 00.00 h.

La policia local vetllarà perquè aquesta ordre es complisca a Castelló.

- PUBLICITAT -