- PUBLICITAT -

 

Benvolguts germans, a causa de la situació d’alerta enfront el coronavirus, atenent les directrius donades tant per les autoritats sanitàries com per l’arquebisbat de València durant aquest temps excepcional i després d’haver consultat l’autoritat municipal s’ha decidit prendre les següents mesures:

Es recomana a les persones majors i aquelles més vulnerables no assistir a les celebracions eucarístiques sinó participar d’elles a través de la televisió o internet.

Se suspén la celebració de l’eucaristia a l’ermita, a causa de l’espai reduït i es trasllada a la parròquia.

Els horaris a la parròquia de les celebracions eucarístiques són: laborals 19.30 h vesprada, dissabtes 17.00 h i 19.30 h i diumenges 10.00 h i 12.00 h, es recomana per als que assistisquen tindre en compte les indicacions que trobareu als bancs perquè ens asseguem de forma espaiada i evitem la transmissió del virus.

L’aforament serà de 70 persones màxim per a evitar aglomeracions. També com a mesura preventiva després de cada celebració es desinfectaran els bancs per a evitar possibles transmissions. A aquestes indicacions s’afegeixen les ja donades de rebre la comunió amb les mans i de no donar-vos les mans en el moment de la pau, sinó usar altres gestos evitant el contacte.

PUBLICITAT

La capella de la comunió estarà oberta tots els dies de 9.30 h a 13.30 h per a aquells que desitgen resar, recordar mantindre una distància aproximada d’1,50 o 2 m.

El dimecres a la nau principal a les 10.30 h celebrarem laudes i exposició del Santíssim, a les 13.30 es farà la reserva, seguint les mateixes mesures de precaució que en l’eucaristia.

Se suspén la comunió als malalts. Si hi haguera una necessitat de rebre la comunió, confessar-se o rebre la Unció de Malalts em poden telefonar al 665802052.

Se suspén el despatx parroquial, igual que les catequesis de xiquets, reunions fins un altre avís i el campament de pasqua.

Els funerals per a evitar l’aglomeració de la gent i possibles transmissions es realitzarà les exèquies sense celebració de l’eucaristia al cementeri.

Se suspenen els resos pels difunts fins desprès de Pasqua.

En principi sempre de servei i caritat s’acolliran les recomanacions que les autoritats recomanen adaptant-nos a les indicacions que donaren a cada moment.

Sobre la Setmana Santa ja donarem indicacions concretes segons evolucione la situació.

Units en l’oració.

Carta que l’Arquebisbe ha enviat a totes les parròquies.

Coronavirus
- PUBLICITAT -