PUBLICITAT

 

Estem d’aniversari en CastellóNotícies.com. complim dos anys, vint-i-quatre mesos gaudint de compartir amb totes les nostres lectores i lectors continguts relacionats amb Castelló, a més d’haver evolucionat i aprés amb tot el que passa al voltant del Castelló més llarg que redó i prometem seguir!

No ha sigut fàcil, li ho podem assegurar. Posar diàriament nous continguts al diari requereix temps i dedicació, al que s’ha de sumar una motivació per a superar els obstacles i aspectes del dia a dia.

Però afortunadament CN compta amb col·laboradors que són un peça clau per al projecte i que no sols aporten idees i ajuden en la part tècnica, a més a més aporten contínuament continguts, opinions, entrevistes i fotografies que majoritàriament estan relacionades amb Castelló.

Des del principi teníem un objectiu que hem anat complint dia darrere dia. Estem presents en canals de difusió, en Telegram i Whatsapp, en xarxes socials com Facebook (perfils, pàgines i grups), Twitter, YouTube, Ivox i Instagram, llocs on cada dia sumem més seguidors.

En l’àmbit local som l’únic mitjà de comunicació castelloner independent present en molts esdeveniments que se celebren a Castelló i gràcies a això oferim als nostres usuaris les millors imatges i fotografies, aquests esforços ens animen a continuar aprenent i creixent.

PUBLICITAT

Per descomptat, hem d’agrair el suport de les empreses que estan al costat de nosaltres, i que enguany han cregut oportú donar a conéixer els seus productes o serveis mitjançant la publicitat de CN com Pepereperez GarridoAUVI i Adissenya. Una part important en el creixement del nostre diari digital és gràcies a les valuoses aportacions dels nostres col·laboradors habituals de CN.

Gràcies Almudena, Salva, Loli, Valerià, Toni, Vicent, Leo, Miguel Angel, Imma, Josep Miquel, Tobies, Juan Carlos, Rafa, Xavier, Moisés, Ricard, Carlos, Ramon, Lamoncha, Carmen, Lorena, Angel, AMIC etc.

I sobretot, gràcies a totes i tots els nostres lectors i lectores que amb les seues visites a la nostra pàgina segons dades proporcionades per la plataforma d’anàlisis d’estadístiques en línia més utilitzada pel control de visites i usuaris Google Analytics hem aconseguit tindre en els dos anys més de 46.400 usuaris, amb 167.088 sessions/visites rebudes i més de 251.500 pàgines visualitzades pels nostres usuaris.

I recordeu Castelló Notícies és un projecte privat obert a la ciutadania, entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. especialment castellonera i amb tot tipus de finalitats, esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives, polítiques… Un mitjà de comunicació amb l’única limitació del respecte als altres.

La forma de participar és molt senzilla: només cal enviar a info@castellonoticies.com o al Telegram o Whatsapp 684 413 013  les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc. en format .doc o .odt, i nosaltres les publicarem en el diari.

Sols ens queda aclarir… seguir llegint

Redacció Castelló Notícies

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací