- PUBLICITAT -

 

Des de Castelló Notícies, ens encanta celebrar els moments especials amb el nostre estimat poble. Ara, volem oferir-te l’oportunitat de compartir aquestes ocasions úniques amb els teus éssers estimats a través de continguts digitals personalitzats.

Què Oferim:

Celebracions Personalitzades: Siga un aniversari, casament, naixement, comunió o qualsevol altre esdeveniment feliç, estem ací per ajudar-te a fer-ho memorable.

PUBLICITAT

Missatges Personalitzats: Nosaltres crearem un missatge personalitzat i afectuós per expressar els teus millors desitjos.

Publicació Digital: El teu missatge es publicarà en el nostre diari digital, arribant a tota la comunitat castellonera i garantint que la teua celebració siga compartida amb un ampli públic.

Com funciona:

Contacta amb nosaltres: truca’ns al [658 847 153] per parlar sobre la celebració que t’agradaria compartir.

Personalització: Parlem sobre els detalls de la celebració i les teues preferències per al missatge.

Creació del Contingut: Nosaltres treballarem en la creació del missatge personalitzat i l’edició del contingut digital.

Publicació: Una vegada que estiga tot a punt, publicarem el contingut en el nostre diari digital i t’informarem perquè pugues també compartir la notícia amb els protagonistes.

Preus molt raonables, per a moments inoblidables:

Celebra l’amor, la felicitat i la vida amb nosaltres a Castelló Notícies el teu diari digital. Les nostres tarifes són adaptables, i cada celebració contribueix a mantenir viu aquest espai digital per a tota la ciutadania castellonera.

Posa’t en contacte amb nosaltres hui mateix i fes que la propera celebració siga inoblidable per a aquells que més estimes.

Gràcies per confiar en CN i per compartir les teues alegries i moments especials. Estem il·lusionats de ser part de les teues celebracions.

Cordialment,
Juanjo Puertos
Castelló Notícies

- PUBLICITAT -