- PUBLICITAT -

 

CN | Associació de Comerciants de Castelló (ACC)

En un esforç per impulsar l’economia local i ajudar l’economia familiar de Castelló, l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) i l’Ajuntament de Castelló, juntament amb la Conselleria de Comerç, han posat en marxa la segona edició de la campanya “Castelló més bons que mai”. A partir del dilluns 4 de setembre, es posaran a disposició dels ciutadans més de 400 bons.

Els ciutadans podran adquirir aquests bons pagant 25 €, i a canvi, obtindran una targeta de 50 € per utilitzar als establiments que participen en la campanya.

La llista dels comerços participants es pot trobar ací baix.

PUBLICITAT

Per als que estiguen interessats a aconseguir aquests bons, hi ha un vídeo explicatiu disponible amb informació sobre com i quan sol·licitar aquesta targeta de 50 € pagant només 25 €, així com els documents i condicions relacionats amb la campanya en la notícia que picant ací podeu entrar:

Com Aconseguir Bons de la Segona Edició de “Castelló més bons que mai”: Passos a Seguir!!!

La campanya “Castelló més bons que mai” representa una oportunitat única per a la ciutadania de Castelló per donar suport als comerciants locals, al mateix temps que aconsegueixen duplicar el valor dels seus diners.

- PUBLICITAT -