- PUBLICITAT -

 

Ten fins al 28 d’agost per inscriure’s a la campanya dels bons al comerç.

Per a poder figurar en el llistat de comerços adherits i puguem comprar la ciutadania castellonera els més de 15.000 euros en bons de la campanya ‘Castelló més bons que mai’, és necessari que ompliu el formulari, recordeu que el mateix formulari acceptaran que compleixen els requisits sol·licitats per l’Ajuntament de Castelló.

Picant ací podeu consultar les condicions de la campanya.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, la ciutadania Castellonera que adquirisca un bo podrà utilitzar-lo fins el 31 d’octubre, s’emetran més de 350 bons, on la ciutadania pagarà 25 € i recollirà un bo de 50 € per invertir als comerços de Castelló adherits, aquesta iniciativa, que, de segur servirà per afavorir l’economia local i ajudar les famílies de Castelló a fer front a les seues despeses durant aquests dos mesos.

Els establiments que complisquen les condicions de la campanya ‘Castelló més bons que mai’ i vulguen participar poden inscriure’s al formulari preparat per a la campanya picant ací.

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -