- PUBLICITAT -

Una Oportunitat d’Expressió Artística Intercomunal

CN | Aida

El projecte “Teatre La Comuna” enceta la seua VII Edició, presentant-se com una iniciativa intermunicipal que promou la creació i el desenvolupament d’un taller d’arts escèniques. Subvencionat pel SARC Diputació de València, aquest projecte ofereix una oportunitat única per a aquells interessats en el món del teatre per a unir-se a una aventura creativa.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Les dates i horaris del taller són els següents:

Dimarts de 19:00 a 21:00 h (itinerant pels pobles organitzadors).
Primera fase: del 8 de maig al 25 de juny.
Segona fase: del 3 de setembre al 15 de desembre.
Representació de l’obra teatral a desembre.
Les inscripcions estaran obertes fins al 29 d’abril, i es poden realitzar clicant ací.

Aquesta iniciativa està organitzada per diversos Ajuntaments que són els de Castelló, L’Énova, Manuel, La Pobla Llarga, Rafelguaraf, Sant Joanet i Senyera.

PUBLICITAT

Els tallers estaran a càrrec de Raül Julve, director creatiu de Kommúnik, un estudi valencià especialitzat en creació audiovisual i arts escèniques.

Aquesta iniciativa és una col·laboració entre diverses entitats, incloses els ajuntaments participants, la Regidoria d’Educació i Joventut de la Pobla Llarga, Joventut La Comuna, i l’Espai Manuel.

El Taller de Teatre La Comuna ofereix una oportunitat única per explorar el món del teatre i la creativitat escènica, així com per connectar amb altres aficionats a les arts escèniques de la comarca.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací