- PUBLICITAT -

 

CN | Escola Multiesportiva i Atletisme Castelló

Des d’edats primerenques, la pràctica de l’atletisme és un revulsiu per al desenvolupament psicomotor. Per això, des de les primeres etapes els joves atletes poden anar prenent contacte amb aquest esport a Castelló.

PUBLICITAT

L’atletisme és el millor esport per aconseguir la correcta evolució de les habilitats físiques bàsiques, i amb un enfocament totalment lúdic, fa de les nostres classes un espai atractiu per al nostre alumnat, on es desenvolupa a la vegada que es diverteix.

La nostra estructura està enfocada a incidir en el correcte desenvolupament en funció de la seua edat, adaptant les activitats, perquè d’una manera amena i divertida puguin beneficiar-se de la seua pràctica.

L’escola està oberta per a totes les categories, dels 4 fins als 17 anys, amb la novetat d’oferir des d’un fins a tres dies d’entrenament a la setmana (Dilluns, Dimecres, Divendres). Vine a provar sense cap compromís, us donem tota la informació que necessiteu.

Característiques de l’activitat:

Entrenaments dilluns, dimecres, divendres de 17:30 a 18:45 h. (Possibilitat d’entrenar un dia, dos o tres per setmana, preus adaptats)
Des dels 4 fins als 17 anys.
Activitat gens competitiva, tots/es guanyen.
Instal·lacions: Pistes del poliesportiu, material adaptat.

Comencem el proper dilluns dia 4, a les 18 h.
Per a més informació, cridar al 605 338 575 (Pipo).

Us esperem!

- PUBLICITAT -