PUBLICITAT

 

COMENÇA LA 3ª EDICIÓ DE LA CAMPANYA NACIONAL “VEURE PER APRENDRE”.

Ens complau tornar-vos a contactar per informar-vos que el passat 11 d’octubre – Dia Mundial de la Visió – va començar la tercera edició de la campanya de conscienciació i revisió de l’estat de la salut visual dels xiquets/es de Primària, << Veure per Aprendre >>, que duu a cap l’associació “Visión y Vida”. Podeu veure’n tots els detalls a www.verparaaprender.es.

Recordar que aquesta activitat es duu a terme gràcies a la col·laboració de més de 1.500 òptics-optometristes voluntaris que posen el seu gabinet i els seus coneixements a disposició de tots els centres educatius de totes les províncies d’Espanya fins al 10 de gener, perquè puguem assegurar que la visió dels menors de Primària està preparada per a superar amb èxit aquest nou any que hem començat, i fer entendre a les famílies que una bona visió és fonamental en el desenvolupament educatiu dels menors.

Al nostre poble, l’establiment sanitari col·laborador amb la campanya serà Òptica Donet, amb la seua òptic-optometrista, sòcia, voluntària, Ana Belén Honrubia. Com a socis de Visió y Vida, el test visual no tindrà cost per a les famílies, ni compromís ni obligació comercial, si es detecta algun problema visual simplement s’informarà a la família. Els resultats de les probes, es recolliran anònimament i s’enviaran a l’associació per a la realització d’un estudi de l’estat de la visió dels escolars de primària a nivell nacional.

PUBLICITAT

Aquets tasca social de “Visión y Vida” té el suport del Consell General del Col·legi d’Òptics-Optometristes, del Ministeri d’Educació i Formació Professional, i de gran part de conselleries espanyoles. A més formarà part del Pla Foment per la Lectura, que explica la importància de la visió en l’aprenentatge.

Un altre any, junts, treballant perquè no hi hagi ni un sol més de fracàs escolar derivat d’una mala visió. Vos esperem!!

“Veure per aprendre, veure per llegir, veure per gaudir”

 

- PUBLICITAT -