- PUBLICITAT -

Ja tenim ací el ponent

CN | Jordi Payà

De cara als pròxims dies tindrem les pitjors previsions que podríem tindre perquè no només no plourà, la notícia més negativa és que el ponent comença a bufar hui i no tinc massa clar quan deixarà de fer-ho.

Cada dia que passe bufarà amb més força i de pluja més bé poca… si és que acaba plovent (de moment no tindrem en compte el que diuen els mapes de cara a dilluns que ve perquè queda mot lluny).

La Maerà – Antella – Joanjo Puertos

El ponent de hui semblarà inofensiu, només tindrem pas de núvols mitjans al cel i les temperatures encara pujaran més respecte als valors dels últims dies.

PUBLICITAT

Demà dijous ja començarà a fer-se pesat i molest i encara que tindrem més núvols que a última hora de la vesprada, a poqueta nit i durant la matinada podran deixar ruixats dèbils les temperatures continuaran pujant abans de la baixada anunciada per divendres. Demà a alguns observatoris de la costa i del centre arribarem als 25 graus.

Divendres el vent girarà a mestral portant una massa d’aire més freda que farà baixar les temperatures entre 5 i 10 graus. A les comarques del nord i de l’interior l’oratge ens recordarà que estem a l’hivern, però a la costa els termòmetres no quedaran molt lluny dels 20 graus… això sí, el dia quedarà molt antipàtic per culpa del vent.

I el cap de setmana en compte d’amainar tot indica que encara bufarà amb més força.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -