- PUBLICITAT -

Comença el Campionat Autonòmic de Raspall amb la participació destacada del Club Castelloner de Pilota Valenciana

CN | Aida

Aquest cap de setmana, del 17 i 18 de febrer, s’inicia el Campionat Autonòmic de Raspall, una competició esperada pels amants de la pilota valenciana. El Club Castelloner de Pilota Valenciana s’ha preparat intensament per a aquest esdeveniment, presentant tres equips en diferents categories.

Fotos d’arxiu

En la primera categoria, el duet format per David Edu i Verdú s’enfrontarà al trinquet de Castelló el dissabte 17 de febrer a les 16.00 h contra el Quatretonda. Mentre que en la segona categoria B, Pove i Dani lluitaran pel seu club jugant contra l’Alzira el mateix dissabte a les 17.00 h, aquest cop en el trinquet d’Alzira.

D’altra banda, en la categoria 4a, l’equip format per Carlos Tito, Edu i Langa demostrarà les seues habilitats al trinquet de Castelló el dissabte a les 17.00 h enfrontant-se a l’equip de Castelló de Rugat.

PUBLICITAT

La participació destacada del Club Castelloner de Pilota Valenciana en aquest campionat promet emocions fortes i moments d’alt nivell esportiu. Els aficionats podran gaudir de partides emocionants i vibrants en aquest esport tan estimat al nostre poble.

Des del club, es convida a tots els amants de la pilota valenciana a recolzar els seus equips i gaudir d’una jornada plena d’emoció i competitivitat en aquest campionat autonòmic.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -