- PUBLICITAT -

CN | Eva Remolina | AMIC

Les puces són petits paràsits que poden causar grans molèsties, tant per als animals com per als humans.

Abans de començar a eliminar les puces, és important saber com identificar-les. Les puces són insectes petits, de color marró fosc, i es mouen ràpidament a través del pelatge dels animals. Els signes comuns d’infestació inclouen:

Picors constants
Rascades excessives
Pèls perduts
Puntets negres (excrements de puces) en la pell de l’animal

Ácaro, Pulga, Insecto, Pequeño

Els tractaments que podem seguir per tal d’eliminar les puces, són:

Banys Antiparàsits: Un bany amb un xampú antiparàsit específic pot ajudar a matar les puces adultes en l’animal. Assegura’t de seguir les instruccions del producte.

Pipetes i Collars Antiparàsits: Aquestes opcions ofereixen una protecció contínua. Les pipetes s’apliquen mensualment a la pell de l’animal, mentre que els collars poden durar diversos mesos.

Medicina Oral: Hi ha medicaments que es poden administrar per via oral que maten les puces ràpidament. Consulta amb el teu veterinari per obtenir la millor opció per al teu animal.

Tractaments Ambientals: Les puces poden viure en la llar, per la qual cosa és important netejar i desinfectar les zones on l’animal passa més temps. Aspira les catifes, els mobles i el llit de l’animal regularment. També pots utilitzar aerosols i pols antiparàsits per tractar la llar.

Si sospites que el teu animal té una infestació greu de puces o si els tractaments habituals no funcionen, consulta amb el teu veterinari. Potser necessites un tractament específic o una combinació de mètodes. A més, si tens més d’un animal de companyia, és important tractar-los a tots alhora per evitar que les puces es transmetin de l’un a l’altre.

Si prefereixes utilitzar productes naturals com l’oli d’arbre del te o el vinagre de poma, és important fer una prova prèvia per assegurar-te que l’animal no tingui cap reacció al·lèrgica.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací