- PUBLICITAT -

 

Menys calor i ruixats puntuals

CN | Jordi Payà

Quan pensava que tot el món agraïa l’entrada del llevant i el descens de les temperatures que es va iniciar ahir…no vos podeu imaginar la quantitat de gent que ‘ha presentat queixa’ perquè a mar ha quedat més alterada: ‘Sí, fa menys calor… però mira quina mala mar!’

Al llevant i a la mala mar cal tindre en compte que enfront de les costes del sud de València i del nord d’Alacant encara hi poden créixer ennuvolades i deixar ruixats moderats i fins i tot en forma de tempesta fins a migdia.

PUBLICITAT

De vesprada acabarà imposant-se el sol i, tot i les queixes comentades, segur que més d’un (jo entre ells) signaríem perquè les temperatures es mantingueren en aquests valors el que queda d’estiu.

Però demà dijous comprovarem com això no serà fàcil perquè s’espera que les temperatures comencen a recuperar-se del descens d’ahir i hui, i encara que de vesprada podrà quallar alguna tempesta al nord el dia serà assolellat per tot arreu.

Divendres apretarà de nou la calor i l’últim cap de setmana de juliol presentarà dues cares: sol i calor dissabte i més núvol i temperatures més baixes diumenge sense descartar algun ruixat.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -