- PUBLICITAT -

 

Dilluns, 04 de setembre, a l’Auditori Municipal REX, des de les 9.00 h fins a les 19.00 h o fins a esgotar existències.

CN | ACC

Al setembre, es posaran a disposició més de 400 bons en què, amb un pagament de 25 €, es pot obtenir un bon de 50 €. Aquests bons poden ser utilitzats als establiments adherits de Castelló. Aquesta acció té com a objectiu impulsar l’economia local i alleujar la càrrega econòmica de les famílies castelloneres en els pròxims dos mesos.

Instruccions:

Quan i on? Dilluns, 04 de setembre, a l’Auditori Municipal REX, des de les 9.00 h fins a les 19.00 h o fins a esgotar existències.

PUBLICITAT

Com sol·licitar? Cada persona pot obtenir una targeta. Si vols sol·licitar una targeta per a una altra persona, necessitaràs una autorització específica. Clica ací o en la imatge de baix per descarregar el document de sol·licitud i d’atorgament de representació.

Forma de pagament: Es permet únicament el pagament amb targeta.

Requisits: És indispensable estar empadronat a Castelló i ser major de 18 anys.

Valor dels bons: 50 € (25 € aportats pel ciutadà i 25 € aportats per l’Ajuntament).

Què cal portar? El teu DNI i la sol·licitud de la targeta. Si no tens aquesta sol·licitud, se’t proporcionarà allà mateix. Si representes a una altra persona, a més, hauràs de portar la sol·licitud i atorgament de representació signada per la persona representada, així com el DNI (original o còpia) de la persona mateixa.

Aquesta campanya es fa realitat gràcies a un conveni entre l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i l’Ajuntament de Castelló, amb el suport de la Conselleria de Comerç.

Vídeo explicatiu: Comprendreu amb detall com, quan i de quina manera sol·licitar una targeta.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -