- PUBLICITAT -

El ponent es va deixar sentir ahir i a poc a poc ha anat calfant-se l’ambient

CN | Jordi Payà

Ahir tocaren els 20 graus a molts observatoris i hui arribàrem a prop dels 25.

Ja hem notat aquesta passada nit l’ascens tèrmic. Les temperatures comencen marcant valors alts a primera hora i això tindrà repercussió en les màximes que també quedaran més altes, i el pas de núvols tindrà la mateixa incidència que ahir: no deixaran ni una gota.

PUBLICITAT

Cal esperar a demà per a rebre les primeres pluges de l’any que sense ser massa importants en vindre els núvols des de l’oest podran deixar algun registre de certa entitat a les comarques de l’interior i ruixats dèbils a la costa.

Les temperatures no patiran canvis a la nit i mostraran una clara tendència a baixar a partir de la vesprada tot i que a molts observatoris de la costa les màximes s’aproparan encara als 20-22 graus.

Serà divendres quan puguem veure els primers flocs de neu de l’any. Serà més cridaner el descens tèrmic i el fort vent que bufarà a parir de la matinada de dijous a divendres que les precipitacions que puguen registrar-se, però la cota de neu podrà baixar fins als 1.000 metres.

El cap de setmana es mantenen el fred i el vent, però la probabilitat de pluja i neu baixarà molt, ja que només pot escapar-se de tant en tant alguna araboga (boletes de neu acompanyant el fort vent del nord-oest).

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -