- PUBLICITAT -

 

Malauradament, un any més hem de fer campanya per l’erradicació de la violència masclista, que continua instal·lada en la nostra societat.

El passat divendres 25 de novembre de 2022, a les 11.00 h col·legis, col·lectius, institució i la societat castellonera ens van reunir a la plaça de l’Ajuntament de Castelló per reivindicar el 25 de novembre, Dia Internacional de l’erradicació de la violència contra les dones, aquesta era la primera activitat organitzada des de la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualat conjuntament en la regidoria d’Educació.

PUBLICITAT

En la concentració van participar alumnes dels diferents centres de Castelló, l’acte va ser conduït per la regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat Lola Soler i va començar donant les gràcies a tots els presents i donant pas a les lectures de manifest i representacions.

Van intervenir el Col·legi Hernández, Col·legi Sant Domenech, CEIP Severí Torres amb el grup Trobada, IES Vicent Gandia i per finalitzar el Centre Ocupacional el Castellet.

Totes les intervencions tenien un comú denominador, fer visibles escenes de violència contra les dones o el seu rebuig contra aquesta violència, rebuig a qualsevol classe de violència i apostar per construir relacions on el respecte siga el protagonista de les relacions humanes, entre veïns, en la família, en la parella, en les xarxes socials.

Des de les regidories donen les gràcies a totes les castelloneres i a tots els castelloners per sumar-vos a aquestes iniciatives.

Picant damunt de la imatge podeu veure totes les fotos de Joanjo Puertos –

| GALERIA | Col·legis i col·lectius s’uneixen per commemorar el 25-N a Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -