- PUBLICITAT -

 

Jornada de recollida de residus i esmorzar residu zero per part de l’alumnat de Castelló

Demà divendres 3 de juny tindrà lloc una recollida urbana de residus per part de l’alumnat de 6é de Primària de tots els centres de Castelló (Sant Domènech, Severí Torres i Hernández), així com el de 1r d’ESO de l’IES Vicent Gandia.

PUBLICITAT

L’activitat està organitzada dins del marc de les II Jornades EcoEduca per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, el grup Castebrota i el programa educatiu de l’Institut Jane Goodall, Raíces y Brotes.

El que es pretèn a través d’aquesta és conscienciar a l’alumnat de la gran quantitat de residus que produïm a causa de la forma de consumir, així com la necessitat de dipositar els residus al lloc corresponent perquè no acaben a la natura. Al mateix temps, patrocinat per l’empresa VIDECA i Fruites i Verdures Navalón, se’ls oferirà un esmorzar residu zero a base de fruita i coques salades elaborades pels forns artesanals Casa Pepe i Sant Vicent, cosa que afavoreix el consum local, de temporada i de proximitat.

A més a més, Castelló Notícies gravara imatges de la recollida que formaran part del documental internacional narrat per la Doctora Jane Goodall, Reasons for Hope.

Horari:

9.00 h, xarrada de benvinguda en cada centre.

9.30 h, preparació per a eixir.

10 a 11 h, recollida per la zona assignada.

11.15 h, reunió al Parc de l’Estació.

11.30 h, esmorzar residu zero.

12.00 h, lliurament de diplomes de participació, lectura dels resultats obtinguts, cançó “Què puc fer jo?” i acomiadament.

- PUBLICITAT -