INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Torna el programa de rutes senderistes de nord a sud de la Comunitat Valenciana amb Andreu Valor i Mònica García 

El programa GR-7 de rutes senderistes per la Comunitat Valenciana torna a la pantalla d’À Punt a partir del pròxim dilluns a les 12.15 hores. Un espai presentat pel cantautor Andreu Valor i la periodista Mònica Garcia. À Punt recupera un dels espais divulgatius que va estrenar a l’inici de les emissions de la cadena per a convidar els espectadors a gaudir de les sendes valencianes en el moment que continue la desescalada responsable pel nostre territori.

GR7 Javier Mariscal i Mónica García

Dos rutes a peu pels camins GR-7, grans recorreguts, de nord a sud i de sud a nord de la Comunitat Valenciana en paral·lel. 26 capítols de 40 minuts per a gaudir de la bellesa natural del nostre entorn. Cada dia, acompanyats d’un personatge valencià amb una història personal, avancen mentre descobrim racons de la geografia dels nostres pobles que mereixen una visita amb la motxilla a l’esquena. El pastisser Paco Torreblanca, l’atleta paralímpica Ruth Aguilar, el paraescalador nacional Urko Carmona, l’actriu Pilar Almería, el cuiner Kiko Moyà, la cantant Sole Giménez, l’oncòloga Adela Cañete, el cantant José Manuel Casañ o el dissenyador Javier Mariscal són alguns dels convidats a passejar i descobrir els racons del paisatge valencià.

GR7 Ruth Aguilar i Andreu Valor

Andreu Valor és copresentador de GR-7. Després d’una llarga carrera musical de més d’una dècada en solitari, als seus 40 anys, aquest cantautor nascut a Cocentaina, al cor de la comarca del Comtat, i ben conegut pel seu públic fidel de les comarques centrals, s’inicia al món de la televisió amb aquest programa, on entra amb força i bon peu.

GR7 Mónica Garcia i Dani Miquel

Mónica García és copresentadora de GR-7. Nascuda a Catadau, a la comarca de la Ribera Alta, la seua inquietud vital l’ha feta investigar constantment i estudiar Periodisme. El seu currículum, des de la redacció del diari Levante-EMV a altres mitjans, va acompanyat de diversos viatges arreu del món amb què ha complit la seua part viatgera. El seu pas i la seua motxilla han estat en diversos continents també de la mà d’algunes ONG, amb les quals ha col·laborat en tasques humanitàries.

GRT Sole Giménez i Andreu Valor

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -