- PUBLICITAT -

CN | Aida

El CPV Castelloner destacat en la gala dels Premis Anuals de Pilota 2023, organitzats per la Federació de Pilota Valenciana. La Conselleria de Cultura i Esport acollirà l’acte de reconeixement que tindrà lloc aquest dimarts, 12 de desembre a les 19.30 h al Saló d’Actes de la Generalitat Valenciana.

El prestigiós premi Paco Cabanes ‘El Genovés’, que premia als clubs i escoles de pilota més destacats, ha seleccionat el Club Pilota Valenciana Castelloner com un dels guardonats de la nit. Aquest reconeixement subratlla l’excel·lent treball del club en la promoció i desenvolupament del nostre esport al nostre poble.

PUBLICITAT

En aquesta edició, el CPV Castelloner comparteix l’honor amb altres clubs destacats com la PPAF El Puig i el CPV La Baronia. A més, les escoles de pilota de la Vall de Laguar, Meliana i Alfara del Patriarca també reben merescut reconeixement per la seua contribució al creixement i consolidació dels joves talents de la pilota.

Aquest premi subratlla el compromís continu del CPV Castelloner en la formació i el suport als joves esportistes. Amb aquests reconeixements, el CPV Castelloner reafirma la seua posició com a líder en el món de la pilota valenciana amateur. La junta directiva, els jugadors i tots els membres del club es mostren agraïts i compromesos a continuar treballant pel creixement i l’excel·lència del nostre estimat esport.

La gala dels Premis Anuals de Pilota 2023 serà una nit memorable, i el Club Castelloner espera celebrar aquesta fita amb la passió i la dedicació que caracteritzen la seua trajectòria esportiva.

- PUBLICITAT -