- PUBLICITAT -

 

El passat dimarts, 4 de desembre, va concloure el VII Curs de Formació de Mediadors i Mediadores Escolars amb molt bones sensacions i grans expectatives en tots i totes les participants. Aquest ha tingut una durada de 6 sessions, una vesprada a la setmana.

Ara ja poden passar a formar part de l’equip de mediació, el qual existeix a l’IES Vicente Gandia des de l’any 2005, i podran aplicar els seus coneixements per a ajudar a les persones que ho necessiten. Així, ajudaran a resoldre conflictes, tant a l’alumnat com a professorat i personal no docent, o també a les famílies.

La conclusió a la qual han arribat és que, no només podran utilitzar tot l’aprés en una mediació a l’àmbit escolar sinó que també a la seua vida quotidiana. Tot gràcies a les tècniques assolides, com ara l’assertivitat, l’escolta activa i les habilitats d’empatia i de parlar amb la utilització de missatges en primera persona, entre d’altres.

PUBLICITAT

Els formadors i formadores hem gaudit d’un grup heterogeni format per alumnat de 4t i 5é de Primària i 1r d’ESO, professorat i pares i mares, molt participatiu, i que valora molt positivament el fet d’haver pogut compartir espai i aprenentatges amb adults i xiquets i xiquetes al mateix temps.

Gràcies per l’esforç que heu fet venint a l’institut a formar-se i reforçar una habilitat tan útil com la resolució de conflictes basada en el diàleg.

Ana Marzal Abarca
Coordinadora de l’Equip de Mediació
I.E.S. Vicente Gandia.

- PUBLICITAT -